Seminarul de Cercetare Interdisciplinara a Religiilor si Ideologiilor


Prelegere SCIRI susținută de Drd. Anca Rotilă

Vă invităm luni, 20 martie 2023, orele 11.00-12.00 la prelegerea SCIRI cu titlul „Filosofia cu copii și Educația pentru pace: 5 obiective comune„.

Aceasta va fi susținută de Drd. Anca Rotilă, de la Școala Doctorală de Studii Internaționale despre Pace, Conflicte și Dezvoltare de la Universitatea Jaume I din Castellón, Spania. Aceasta se află la Cluj cu prilejul unui stagiu Erasmus de scurtă durată, cu scopul aprofundării filosofiei cu copiii, unul din subiectele tezei sale de doctorat.

Pe parcursul stagiului, ea a participat la cursuri și seminarii de la Facultatea de Istorie și Filosofie, în paralel desfășurând activități în cadrul Clubului de Filosofie cu Copiii, susținând ateliere de filosofie cu copiii la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” și participând la ateliere online desfășurate de ceilalți facilitatori ai clubului.

Prelegerea va avea loc în sala 10/1 „Lucian Blaga” din clădirea centrală a Universității Babeș-Bolyai (strada Mihail Kogălniceanu nr. 1). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: